سیاست های استکباری طلایه داران حقوق بشر، موجب شده تا آمریکا به عنوان بزرگترین حمایت کننده تروریست های تکفیری، کشت و صادرات مواد مخدر به کشورهای مسلمان بخصوص ایران را به عنوان هدفی اساسی دنبال کند.
به گزارش گلستان ما به نقل از پاپایا، معضل اعتیاد به مواد مخدر را میتوان به عنوان بلای خانمان سوزی برای تمامی جوامع بشری دانست که تمدن های زیادی را در چنگال مرگ آور خویش گرفتار کرده است،این اختاپوس هراس آور، قدرت اندیشه، نوآوری، پشتکار، کوشش و سازندگی را از انسان ها سلب کرده و با اثرات سوء بر روی جوانان یک جامعه، بنیان خانوادگی و اعتقاد دینی آنان را به نابودی می کشاند.
امروزه کم تر کشوری را در جهان می توان یافت که پدیده شوم مواد مخدر و اعتیاد به مهم ترین دغدغه یا یکی از اساسی ترین مشکلات اجتماعی آن کشور تبدیل نشده باشد به گونه ای که دولت های مختلف و سازمان های جهانی هر ساله، مبالغ هنگفتی برای مبارزه با معضل اعتیاد و مواد مخدر هزینه می کنند، اما با حمایت های مخفی برخی قدرت های جهانی و مدعیان حقوق بشری هم چنان رقم باندهای قاچاق مواد مخدر و شمار معتادان بخصوص در کشورهای جهان سوم و اسلامی رو به افزایش است.
هر ساله در تاریخ ۲۶ ژوئن برابر با پنجم تیر ماه، کشورهای عضو سازمان ملل متحد روز جهانی مبارزه با مواد مخدر را همراه با شعاری محوری که از سوی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم این سازمان "UNODC" تعیین می شود، گرامی می دارند و در در مقر مرکزی دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد گرد هم آمده تا با بیان مشکلات موجود در حوزه مواد مخدر، اعلام اقدامات انجام شده در کشورشان در این زمینه و نیز تشریح راهکارهای برطرف سازی این مشکلات به بحث و گفت و گو بپردازند تا اهمیت عزم سیاسی ملت ها در راه مبارزه با این پدیده خانمان سوز و شوم مواد مخدر افزایش یابد.
پدیده شوم مواد مخدر و پیامد های ناگوار و خانمان سوز آن دیگر مشکل یک کشور یا یک منطقه خاص نیست و باوجود اینکه این مساله تنها در برخی کشورها تبدیل به یک فاجعه بزرگ شده است اما همه کشورهای جهان به گونه ای با مشکلات آن درگیر هستند.
ایران و برخی از کشورها در جریان مقابله با قاچاق مواد مخدر متحمل خسارات مالی و جانی فراوان شده اند به گونه ای که تنها در کشور عزیزمان 37000شهید و هزاران جانباز مبارزه با قاچاق مواد مخدر داشته و روزی نیست که برای جلوگیری از ترانزیت این مواد به اروپا و کشورهای عربی در بیابان ها، شهرها و جاده های ایران عملیات های گوناگون کشف و دستگیری وجود نداشته باشد.
ارتباط نزدیک استکبار و مواد مخدر
بر اساس برخی اسناد موجود و تحقیقات کارشناسان، سابقه آشنایی بشر با مواد مخدر به چیزی در حدود چهار هزار سال پیش از میلاد برمیگردد و در این میان" پلین" دانشمند رومی قرن اوّل میلادی ، اولین انسانی است که شیره غلیظ خشخاش را به نام "اپیوم" عرضه کرد.
سابقه ورود مواد مخدر به ایران به دوره صفویه باز میگردد در زمانی که دولت های استکباری و در رأس آنها انگلیس همزمان با رسوخ در پایه های دولتی، مواد مخدر را رواج دادند تا جایی که که حتی برخی از شاهان صفوی نیز به آن روی آورده و معتاد شدند
با شروع حکومت قاجار بر مبنای سیاست انگلیس که خواهان تضعیف همسایگان هندوستان بود ، تریاک کشی چنان در ایران رواج یافت به گونه ای که حتی تصویر " ناصرالدین شاه " را همانند نقش سکه بر حقه های وافور منقوش ساختند و بدینسان به آن رسمیت بخشیدند و در همین ایام نیز کشت خشخاش را ترویج کردند و برای اولین بار در " ماهان ِ کرمان " مرغوب ترین نوع این محصول را کاشتند.
در زمان حکومت سلسله پهلوی، آمریکایی ها با یک سیاست خاص و حساب شده سطح زیر کشت خشخاش در ایران را تا میزان 33000 هکتار افزایش دادند و علاوه بر تریاکهای سناتوری که اسباب عیش طبقه اشراف و ثروتمندان ، وکلا و نمایندگان مجلس ، درباریان و خوانین بود و حتی در داروخانه ها عرضه میشد، برای اولین بار مرزهای کشور به روی هروئین گشوده شد و از حدود سال 1340 جوانان این مرز و بوم در معرض یکی از مهمترین توطئه های قدرتمندان "مواد مخدر" قرار گرفتند و ایران که در مسیر ترانزیت مواد مخدر آسیا به اروپا قرار دارد ، بزرگترین لطمه ها را متحمل شد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران استکبار جهانی که شکست عظیمی را متحمل شده بود جهت غوطه ور کردن جوانان کشور در دام اعتیاد ، با توطئه ای حساب شده توزیع مواد مخدر را در ایران افزایش داد تاجایی که آمریکا پس از واقعه11سپتامبر و به بهانه حقوق بشر و مبارزه با تروریست به افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده و صادرکننده تریاک جهان حمله کرد و با افزایش کشت خشخاش و حمایت از تروریست ها و قاچاقچیان مواد مخدر جبهه ای تازه برای مبارزه با ملت ایران ایجاد کرد.
ایران پیشروی مبارزه با مواد مخدر در جهان
گزارش سازمان ملل در مورد بزرگ ترین تولید کننده مواد مخدر جهان یعنی افغانستان حاکیست که این کشور در سال گذشته میلادی، رکورد کشت خشخاش را شاهد بوده و تولید غیرقانونی خشخاش در افغانستان از سال ۲۰۰۵ تقریبا دو برابر شده است.
علاوه بر این، ۸۰ درصد کشت خشخاش در پنج استان جنوبی افغانستان که با بیشترین بی ثباتی مواجهند، انجام شده و این رقم نشان می دهد، عرضه تریاک دو برابر بیشتر از تقاضای بازار جهانی است.
دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان در این زمینه اعلام کرده است، ۹۲ درصد تریاک جهان در این کشور تولید می شود که ۴۲ درصد این تولید در ایالت هلمند و مابقی آن، در ولایت های ارزگان، فراه و قندهار متمرکز است.
همچنین سطح زیر کشت خشخاش در سال ۱۹۸۶ در افغانستان ۲۹ هزار هکتار بود، اما این میزان در سال ۲۰۰۶، به ۱۶۵ هزار هکتار افزایش یافت که در این مساحت وسیع حدود ۶۵۰۰ تن و در سال ۲۰۰۷، ۷۷۰۰ تن مواد مخدر تولید شد و پیش بینی می شود، در حال حاظر این میزان به چندین برابر افزایش پیدا کرده باشد.
شایان ذکر است، این میزان تولید در افغانستان در شرایطی صورت می گیرد که بیش از ۳۰ هزار نیروی خارجی و ناتو در این کشور مستقرند و یکی از ماموریت های اصلی این نیروها، اجرای برنامه جامعه ریشه کنی مواد مخدر در افغانستان اعلام شده بود اما نه تنها این کشت کاهش نیافته است بلکه زیر نظر آمریکا افزوده شده و با حمایت مستقیم غرب قاچاق می شود.
مبارزه بی امان و کشف بی سابقه مواد مخدر در سال گذشته
سیستان و بلوچستان به دلیل هم مرز بودن با دو کشور پاکستان و افغانستان به یکی از حساس ترین مناطق مبارزه با مواد مخدر کشور تبدیل شده است و این مبارزه شبانه روزی با سوداگران مرگ در این استان نیز همچون دیگر نقاط کشور عزیزمان ایران با قدرت ادامه دارد.
در همین رابطه محمدعلی حمیدیان در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به افزایش چشمگیر کشفیات مواد مخدر در استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: در سال گذشته ماموران انتظامی موفق به کشف 123 تن انواع مواد مخدر در این استان شدند که در طول 38 سال گذشته کشف این حجم مواد مخدر در یک سال بی سابقه بوده است که این مهم نشانه تعهد ایران در راه مبارزه با مواد مخدر و افزایش چشمگیر کشت و ترانزیت این مواد زیر نظر مستقیم آمریکاست.
وی افزود: تنها در فروردین ماه امسال 12 تن مواد مخدر در این استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد رشد نشان می دهد به گونه ای که در سال 85 ماموران موفق به کشف 5 تن و 400 کیلوگرم مواد مخدر شده بودند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان با اشاره به با اجرای طرحهای مستمر عملیاتی و پاکسازی نقاط آلوده، طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و دستگیری خردهفروشان مواد مخدر در استان، بیان کرد: اقدامات مطلوبی در حوزه پیشگیری و مبارزه با توزیع و سوء مصرف مواد مخدر در سیستان و بلوچستان صورت پذیرفته و به زودی با توسعه و تجهیز مبادی ورودی موادمخدر به ادوات پیشرفته روند کشفیات مواد مخدر در استان به نحو محسوسی افزایش مییابد.
وی ادامه داد: تمامی نهادها و سازمانهای متولی در این حوزه باید با اتخاذ سیاستهای مناسب در حوزه پیشگیری از توزیع و مصرف مواد مخدر مبارزه ای جدی را با این پدیده شوم در پیش بگیرند و علاوه بر رویکردهای انتظامی و امنیتی در حوزه پیشگیری از قاچاق مواد مخدر، رویکردهای فرهنگی و اجتماعی را نیز در حوزه پیشگیری از تقاضای موادمخدر بخصوص در میان گروههای سنی جوان و نوجوان را با تمام توان ادامه دهند.
حمیدیان در پایان با تاکید بر اینکه طلایه داران حقوق بشر، صادرکنندگان اصلی موادمخدر هستند، تصریح کرد: با گسترش تدابیر موثر در محورهای ترانزیت موادمخدر و تسریع در فرآیند انسداد مرزهای شرقی استان، انگیزه سوداگران مرگ در خصوص تولید، توزیع و نگهداری مواد افیونی به یاس مبدل خواهد شد تا طرح های شوم استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا جنایت کار برای نابودی قدرت اراده نسل جوان ما و تخریب بنیان های خانواده در ایران اسلامی نقش بر آب شود.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد